Ståldörrar från AJAB ger ökad säkerhet

Ståldörren har många olika användningsområden och kan fungera som bland annat skyddsdörr, säkerhetsdörr eller utrymningsdörr. När du letar efter en ståldörrar tillverkare som håller en mycket hög kvalitet så ska du vända dig till AJAB. De tillverkar ståldörrar med varmförzinkade stålrör samt varmförzinkad stål som håller en mycket hög energiklass, som kund kan man alltid välja kulör och behandling av ytan. De levereras även med ett ASSA-lås samt tryck.

De kan även levereras med säkerhetsglas för både personskydd och inbrottskydd. De ståldörrar som ska användas som utrymningsdörrar är utåtgående. AJAB har helt enkelt allt du behöver när det kommer till ståldörrar och de bör vara ditt förstahandsval när det är dags för dig att beställa en ståldörr. Du kan helt enkelt känna dig trygg med ditt val när du väljer dem.

Tillbehör för ståldörr.

Det finns även många tillbehör som du kan välja till när du beställer din ståldörr från AJAB. Till exempel så kan du välja till elektrisk låsning, nattlås, skyddsgaller för fönster, dörrstängare, avhakningsskydd och bakkantskydd. Du kan dessutom alltid skicka in din begäran till dem angående den ståldörr som du vill ha och kostnadsfritt mottaga en offert. På så sätt vet du vad det kommer att kosta innan dess att du anlitar dem och det handlar alltid specifikt om just den ståldörr med alla de tillbehör som du önskar och vill ha.

Det är en mycket trygg affär och de levererar alltid i tid, de installerar även ståldörren åt dig så att du vet att den kommer att fylla sin funktion på det allra bästa sättet.